Agronic Rock Tornado 550 -kivenraivauskone

Agronic Rock Tornado -kivenraivauskoneessa on kolme roottoria, jotka nostavat kivet jopa muokkauskerroksen alta. Ajon jälkeen työnjälki on tasainen ja suora koko työleveydeltä, myös keskeltä, ja koko työleveys tulee käsitellyksi yhdellä ajokerralla. Pinta on heti kylvettävissä.

  • Kolme karhotinta ja työsyvyys 0-10 cm.
  • Kerättävien kivien koko on 3-50 cm.
  • Mekaaninen voimansiirto pienillä tehohäviöillä.
  • Traktorin tehontarve on 75 kW/100 hv
Agronic Rock Tornado

Kivenraivauskone, jolla paras hyötysuhde mekaanisella voimansiirrolla

Voimaa siirretään järeillä nivelakseleilla ja rullaketjuilla. Ylikuorma- suojaus on toteutettu neljällä levykytkimellä. Mekaanisen voimansiir- ron myötä roottoreiden pyörimisvoima on suuri ja roottorit kykene- vät nostamaan kiviä myös muokkauskerroksen alta.

Kivenraivauskoneen huippukohtia

Rock Tornado i

Kolakuljetin ja jousitettu pitkä seula

Säiliö saadaan aina täyteen, koska se täytetään yläkautta. Kiviä ei heitetä vaan ne siirretään säiliöön päältä. Kivet myös puhdis- tuvat paremmin. Jousitus estää kiviä kiilautumasta, seula pääsee väistämään.

Agronic Rock Tornado

Kestävä, pienet huoltokustannukset

Koneen pohja, karhottimet ja kivisäiliö on valmistettu kulutusteräksestä. Kolakuljetimen ansiosta ei synny hak- kaavaa kuormitusta runkoon, seulalle ja kivisäiliöön. Ei myöskään luistavia ja kuluvia hihnoja.

Agronic Rock Tornado

Kantava telipyörästö

Tasainen kulku ja hyvä kantavuus, jol- loin työsyvyys pysyy tasaisena. Rengaskoko 500- 710/45R22,5

Agronic tarjoaa tukea

Me koulutamme

Uusien AGRONIC-yhdistelmäpaalainten ja -lietevaunujen hintaan kuuluu Suomessa henkilökohtainen käyttäjäkoulutus, jossa koneella mennään pellolle asti.

Koulutamme myös laskutustyönä kaikki käytetyt AGRONIC-tuotteet.

Varmat varaosat

Kun hankit AGRONIC-tuotteen, voit olla varma varaosa- ja huoltopalveluista. Varaosavarasto on tehtaallamme Haapavedellä. Aikaa vieviä ja kalliita tilauksia ulkomailta ei tarvita, vaan osat saat hyllystämme samana päivänä, oli sitten viikonloppu tai vaikka juhannus

Asiantuntija auttaa

Koska nykyajan koneet ovat pitkälle automatisoituja, mahdollisessa ongelmatilanteessa välitön huoltoavun saaminen on tärkeää. Koskipa asia sitten käytännön neuvoja tai käyttövinkkejä, Agronic Oy:llä on asiasta viimeisin tieto – kaikki vain soiton päässä.

Huolto yllättävän lähellä

Tehtaalla on oma korjaamo, ammattitaitoiset huoltomiehet sekä asianmukaisesti varustetut huoltoautot. Teemme myös etukäteen sovittuja huoltokierroksia asiakkaiden luona ja kun huolto tilataan hyvissä ajoin, tietää se todennäköisesti selvää säästöä matkakuluissa.

24/7 sesonkipäivystys

Sesonkiaikana, toukokuun alusta syyskuun loppuun, apua löytyy välittömästi vuorokauden ympäri
Tehtaan päivystyspuhelimesta voit kysyä neuvoa pulmatilanteissa, sopia varaosien noudosta tai lähettämisestä sekä tilata huoltomiehen.

Takuu

AGRONIC-tuotteilla on 12 kk:n takuu myös urakoinnissa.

Esitteet

Haluatko Agronic koneen tai varaosan?

Konevalikoimamme ja siihen liittyvät vara- ja lisätarvikkeet jäälleenmyy Hankkija

Myymme varaosia, hapottimia, lietepumppuja, vetoletkumultaimia,  Keltec-paalileikkureita, rehunjakovaunuja, MP 2000, Midi ja MR- paalaimia myös suoraan tehtaalta.  Kysy tarjous myynnistämme: 

Mauri Autio
Toimitusjohtaja, Myynti
Sähköpostimauri.autio@agronic.fi
Puh040 584 7301

Jaakko Kivelä
Myyntipäällikkö
Sähköpostijaakko.kivela@agronic.fi
Puh044 4017 888