Huolto ja varaosat

Käyttäjäkoulutus

Uusien AGRONIC-yhdistelmäpaalainten ja huippuvarusteltujen AGRONIC-lietevaunujen hintaan kuuluu henkilökohtainen käyttäjäkoulutus. Parin, kolmen tunnin koulutus on käytännönläheinen ja koneella mennään pellolle asti.

Henkilökohtainen koulutus auttaa sinua hyödyntämään koneen täyden kapasiteetin välittömästi.

Koulutamme mielellämme laskutustyönä kaikki, myös käytetyt AGRONIC-tuotteet. Koulutus tapahtuu samoin menetelmin kuin uusienkin koneiden. Samalla esim. käytettynä ostettu kone tulee silmäiltyä mahdollisten huolto- ja korjaustarpeiden varalta.

Varaosat

Kun hankit AGRONIC-tuotteen, voit olla varma varaosa- ja huoltopalveluista. Päävaraosavarasto on tehtaallamme Haapavedellä. Lisäksi yleisimmät kulutusosat saat Hankkija–huolto-osapisteistä.

Aikaa vieviä ja kalliita tilauksia ulkomailta ei tarvita, vaan osat saat hyllystämme samana päivänä, oli sitten viikonloppu tai vaikka juhannus.

AGRONIC-huolto on yllättävän lähellä

Tehtaalla on oma korjaamo sekä asianmukaisesti varustetut huoltoautot. Teemme huoltokierroksia asiakkaiden luona ja kun huolto tilataan hyvissä ajoin, tietää se todennäköisesti selvää säästöä matkakuluissa. Lisäksi Hankkija-sopimushuoltajat ovat saaneet AGRONIC-tuotekoulutuksen. Vauriotilanteessa huolto on nopeasti paikalla. Valtuutettu AGRONIC-tehdashuolto on Haapajärven Aholankylässä.

Päivystys 24/7 sesonkiaikana

Sesonkiaikana, toukokuun alusta syyskuun loppuun, kaikkina päivinä vuorokauden ympäri, apua löytyy välittömästi.

Tehtaan päivystyspuhelimesta voit kysyä neuvoa pulmatilanteissa, sopia varaosien noudosta tai lähettämisestä sekä tilata huoltomiehen.

Lietevaunujen päivystys alkaa toukokuun alusta, paalainten kesäkuun alusta.

Asiantuntemus

Koska nykyajan koneet ovat pitkälle automatisoituja, mahdollisessa ongelmatilanteessa välitön huoltoavun saaminen on tärkeää. Yleensä tällä vältytään lisävaurioilta ja seisokeilta.

Koskipa asia sitten käytännön neuvoja tai käyttövinkkejä, koneen kehittäneellä ja valmistaneella Agronic Oy:llä on asiasta viimeisin tieto – kaikki vain puhelinsoiton päässä.

Takuu

AGRONIC-tuotteilla on 12 kk:n takuu myös urakoinnissa. Yhdistelmäpaalaimien kammion telojen laakeritakuu on 5 vuotta tai 50.000 paalia.