Yhdistelmäpaalaimet

Pyöröpaalaimet

Tietoa

AGRONIC AMS Pyöröpaalain

AGRONIC AMS on kiinteäkammioinen ammattilaisen pyöröpaalain pohjolan olosuhteisiin.

Agronic AMS on tehokas ja luotettava paalain, joka toimii niin kuivalla, kuin märälläkin materiaalilla.

Paalaimessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, suorituskyky sekä toimintavarmuus kaikissa olosuhteissa.

Suuri sullojan halkaisija ja 25 silpputerää, helppo paalin purku ja lyhyt silppu.

Hydraulinen paalikammion lukitus ja vahvat telat varmistavat tiukat paalit.

AGRONIC AMC Yhdistelmäpaalain

Yli 20 vuoden kokemuksella julkaisemme uuden Agronic AMC:n ja voimme luvata, että vuosikymmenten kehitystyö näkyy tehona, luotettavuutena, helppokäyttöisyytenä ja myös ratkaisevasti pienempänä tehontarpeena ja sitä kautta entistä edullisempina käyttökustannuksina.

Kompakti koko, järeä rakenne, suuret vyörenkaat ja epäsymmetrinen telipyörästö takaavat työn onnistumisen pellon pintaa vahingoittamatta myös märkänä syksynä.

Paalaimen paalikammion muotoilu, telojen profiili ja tarkka puristuspaineen hallinta mahdollistavat entistä tehokkaamman ja helpomman kuivanheinän sekä oljen paalauksen.

HUOLTOA JA HUOLENPITOA

Jokaisen uuden AGRONIC- yhdistelmäpaalaimen hintaan sisältyy Suomessa asiakkaan tilalla tapahtuva käyttökoulutus. Koneen huoltokohteet ja säädöt käydään läpi ja lähdetään pellolle. Koulutukseen käytetään aikaa 2- 3 tuntia.

AMC PAALAIMEN KÄYTTÖJÄRJESTELMÄÄN INTEGROITU TEHDASASENTEINEN PDH 10 SÄILÖNTÄAINEJÄRJESTELMÄ

Säilöntäaine ruiskutetaan aina suoraan paalikammioon. Pumppuyksikkö on itsesäätyvä, sisältäen tarkan virtausanturin, jonka perusteella elektroniikka säätää tuottoa. Pumpun käynnistyminen ja pysäyttäminen on automaattista.

PAALIVAAKA!

Lisävarusteena saatava paalivaaka punnitsee jokaisen paalin ja tallentaa painot muistiin. Paalivaaka opettaa reaaliajassa oikeaa ajotekniikkaa. Tavoitteena on aina mahdollisimman tiivis ja raskas paali. (AMC)

Voit lopettaa arvelun oikeasta ajonopeudesta: testaa ja näet heti tuloksen. Säilöntäaineen määrän optimointi on myös helppoa.

KOSTEUSMITTAUS

Lisävarusteena saatava kosteusmittaus mittaa automaattisesti paalin kuiva-ainepitoisuutta ja tallentaa sen muistipaikoille.

Yhdessä paalin painon mittauksen kanssa tiedät tarkalleen, rehun määrän ja kuiva-ainemäärän.

Kuvagalleria

Esitteet

Videot