Yhdistelmäpaalaimet

Pyöröpaalaimet

Tietoa

AGRONIC AMS Pyöröpaalain

AGRONIC AMS on kiinteäkammioinen ammattilaisen pyöröpaalain pohjolan olosuhteisiin.

Agronic AMS on tehokas ja luotettava paalain, joka toimii niin kuivalla, kuin märälläkin materiaalilla.

Paalaimessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, suorituskyky sekä toimintavarmuus kaikissa olosuhteissa.

Suuri sullojan halkaisija ja 25 silpputerää, helppo paalin purku ja lyhyt silppu.

Hydraulinen paalikammion lukitus ja vahvat telat varmistavat tiukat paalit.

AGRONIC ACC PulseM Yhdistelmäpaalain

AGRONIC ACC PulseM on kiinteäkammioinen, rankkaan urakointiin sopiva järeä yhdistelmäpaalain. Paalin tiiviys on aivan omaa luokkaansa: paalien painot ovat jopa 20 – 30 % suuremmat kuin kilpailijoilla!

Huoltoa ja huolenpitoa

Jokaisen uuden AGRONIC-yhdistelmäpaalaimen hintaan sisältyy asiakkaan tilalla tapahtuva käyttökoulutus. Koulutus pidetään sovittuna aikana. Koneen huoltokohteet ja säädöt käydään läpi ja lähdetään pellolle. Koulutukseen käytetään aikaa 2- 3 tuntia.

Puhelinpäivystys kesäkuun alusta syyskuun loppuun – myös juhlapäivinä

Tehtaalla on puhelinpäivystys kesäkuun alusta syyskuun loppuun – myös juhlapäivinä. Palvelemme mielellämme, emmekä rajaa puhelinpäivystystä koneiden iän mukaan.

AGRONIC ACC PulseM paalaimen telojen ja pääakselin laakerit sekä ketjut saavat jatkuvan voitelun. Telat on liukulaakeroitu ja laakerit ovat paalikammion ulkopuolella. Voimme ainoana valmistajana tarjota paalikammion telojen laakereille 50.000 paalin tai viiden vuoden takuun.

Paalaimen käyttöjärjestelmään integroitu hapotin.

PDH-10 -kalvopumppuhapotin asennetaan tehtaalla. Hapotinta hallitaan ACC PulseM paalaimen käyttölaitteelta. Hapotin mm. käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti sekä säätää hapon määrän. Happo sumutetaan suoraan paalikammioon.

Paalivaaka!

Lisävarusteena saatava paalivaaka punnitsee jokaisen paalin ja tallentaa painot muistiin. Paalivaaka opettaa reaaliajassa oikeaa ajotekniikkaa. Tavoitteena on aina mahdollisimman tiivis ja raskas paali. (ACC PulseM)

Voit lopettaa arvelun oikeasta ajonopeudesta: testaa ja näet heti tuloksen. Hapon määrän optimointi on myös helppoa.

Muovisidonta!

Suomen ensimmäiset muovisidonnalla varustetut ACC PulseM -yhdistelmäpaalaimet toimitettiin kaudelle 2010.  Sidonta toimii kaikissa olosuhteissa luotettavasti. Muovisidonta parantaa rehun laatua ja vähentää merkittävästi kustannuksia.

Testiemme mukaan käärintäkerroksia voidaan vähentää rehunlaadun pysyessä silti huipputasolla. Tiivis, kolminkertainen muovi ei luista kuten verkko, vaan kiristää paalin halkaisijaa pienemmäksi. Tällöin paalin pintarehu pysyy ilmattomana ja laatu erinomaisena.

Oheisessa esitteessä on kustannuslaskelmia.

Sidontamuovin valmistaja: Trioplast

Kuvagalleria

Esitteet

Videot