Rehunjakovaunut

Rehunjakovaunut

Tietoa

AGRONIC 143S 4WD on kompaktin kokoinen, pienellä tehontarpeella toimiva rehunjakovaunu. Se sopii pyöröpaaleille sekä rehukakuille.

Rehunjakovaunu lastaa paalin tai rehukakun ja jakaa sen halutulle puolen konetta. Paalista on leikattavissa halutunkokoinen siivu.

Kaikki toiminnot ovat hydraulisia, joten käyttö on kevyttä ja helppoa. Vaunua hallitaan kahdella joystickilla. Kuljettimelle ja lisähydrauliikalle on jalkapoljin.
Rehunjakovaunu on liukuohjattu, ja siinä on suoravetoiset napamoottorit jokaisessa neljässä pyörässä. Koska kaikki pyörät ovat vetäviä, mäennousukyky ja maastokelpoisuus ovat omaa luokkaansa.

Vakiovarusteina ovat mm. kaksoishydrauliikka, polkimella hallittava lisähydraulipumppu, lohkolämmitin ja 26,5 hv:n nestejäähdytetty dieselmoottori.

AGRONIC 143S 4WD on varustettu tehokkaalla, kolmisylinterisellä 26,5 hv moottorilla, todella tehokkaalla kaksoishydrauliikalla, jonka tuotto on 40 + 22 l, voimakkaammilla ajomoottoreilla. Ajovoimansiirtoa on vahvistettu vastaamaan suurentunutta kuormitusta.

Kuvagalleria

Esitteet

Videot