Karhottimet

  • WR500

Strängläggare

Information

AGRONIC WR 500-FRONTSTRÄNGLÄGGARE

AGRONIC WR500 frontsträngläggare passar direkt på frontlyft eller med anpassningsdelar till frontlastare. Kopplingen är flytande och strängläggaren har egna stödhjul. Med strängläggaren kan två strängar läggas samman eller så kan den stränglägga från en räfsad åker. Den kan också användas samtidigt med slåttermaskin. Arbetsbredden kan ställas in hydrauliskt och rotorerna har hydraulisk drivning. Inställning av arbets- och transportläge kan göras från hytten.

AGRONIC WR 600-FRONT-/BAKSTRÄNGLÄGGARE

AGRONIC WR600-strängläggarna lämpar sig för frontlyft eller med anpassningsdelar på frontlastare. Kopplingen är flytande och strängläggaren har sina egna stödhjul.

AGRONIC WR600-strängläggaren kan också kopplas efter traktorn. Strängläggaren är avsedd för sammanläggning av två strängar. Den lämpar sig också för strängläggning av räfsat hö och den kan användas samtidigt med slåttermaskinen. Arbetsbredden kan ställas in hydrauliskt och rotorerna har hydraulisk drivning. Inställning av arbets- och transportläge kan göras från hytten.

AGRONIC WRT 900 STRÄNGLÄGGARE

Den nya AGRONIC WRT 900 är en strängläggare med prestanda som är i en klass för sig jämfört med traditionella strängläggare. Enligt våra tester kan körhastigheten vara upp till 50 procent högre men arbetsresultatet är ändå perfekt.

Den hydrauliska kraftöverföringen sker med direktdrivna motorer så det finns inga drivmekanismer som slits och kräver service för pinnarna. Om en pinne går av skadar den inte slåttermaskiner eller utfodringsanordningar.

De polyamidpinnar som redan konstaterats fungera utmärkt i strängläggaren AGRONIC WR 500 flyttar höet till en luftig och välformad sträng.

Arbetsbredden är 9,55 meter så WRT 900 kan samla ihop tre strängar från en 4 meters slåttermaskin till en sträng.

PRO-paketet ger maskinen fler egenskaper: krabbstyrning, hantering av skiften, höger/vänster separat eller båda samtidigt, strängpressrulle, stänkskärmar och hydraulisk transportlåsning.

Bildgalleri

WR 500

WR 600

WRT 900

Broschyrer

Videofilmer