Balers

Yhdistelmäpaalaimet (ES)

Tietoa

AGRONIC ACC PulseM

AGRONIC ACC PulseM, kiinteäkammioinen rankkaan urakointiin sopiva järeä yhdistelmäpaalain. Paalin tiiviys on aivan omaa luokkaansa! Emme ole keksineet paalien erinomaista tiiviyttä itse, vaan teot puhukoot puolestaan: Kysy referenssilistaa, paalin painot ovat jopa 20 – 30% suuremmat kuin kilpailijoilla!

Kansainvälistä yhteistyötä

Kone valmistetaan suomalaisen Agronic Oy:n ja monikansallisen CNH Industrialin yhteistyönä, käärin sekä ohjausjärjestelmät Suomessa, kokoonpano ja paalaimen valmistus ovat CNH:lla. Yhteistyö alkoi norjalaisen Orkelin kanssa vuonna 1999 ja ensimmäiset koneet olivat testiajossa kaudella 2000.

Vuonna 2012 CNH osti paalaimen tuoteoikeudet Orkelilta ja on siirtänyt paalaimen valmistuksen itselleen. Merkittävä osa suunnittelutyöstä, ohjausjärjestelmien, hydrauliikan ja käärimen valmistus tapahtuu Agronic Oy:n toimesta. Koneita myydään markkina-alueesta riippuen Agronic, Orkel, New Holland ja Case IH merkeillä. Koneet ovat muuten identtisiä, mutta varusteissa ja rengaskoissa on eroja.

Koska merkittävä osa tuotekehityksestä on suomessa, useat lisävarusteet ja uudet ominaisuudet tuodaan markkinoille ensimmäisenä vain Agronic- brändiin. Agronic Oy vastaa suomessa ainoastaan Agronic- koneiden jälkimarkkinoinnista.

Paras jälkimarkkinointi

Jokaisen uuden Agronic yhdistelmäpaalaimen hintaan kuuluu asiakkaan tilalla tapahtuva käyttökoulutus. Koulutus pidetään sovittuna aikana. Koneen huoltokohteet ja säädöt käydään läpi ja lähdetään pellolle. Koulutukseen käytetään aikaa 2- 3 tuntia.

Tehtaalla on puhelinpäivystys kesäkuun alusta syyskuun loppuun, myös juhlapäivinä. Päivystys toimii tehtaan puhelinvaihteeseen soittamalla ja paikallispuhelun hinnalla, mitään ylimääräisiä maksuja ei peritä. Palvelemme mielellämme, emmekä rajaa puhelinpäivystystä koneiden iän mukaan.

Takuu 2 vuotta ja laakeritakuu 5 vuotta tai 50.000 paalia.

Aito 2 vuoden takuu, emme edeyllytä maksullista huoltoa takuun voimassa olon turvaamiseksi.

Paalaimen telojen ja pääakselin laakerit sekä ketjut saavat jatkuvan voitelun. Telat on liukulaakeroitu, laakerit ovat paalikammion ulkopuolella. Joten ainoana valmistajana voimme tarjota paalikammion telojen laakereille 50.000 paalin tai viiden vuoden takuun.

Paalaimen käyttöjärjestelmään integroitu hapotin.

PDH- 10 kalvopumppuhapotin asennetaan tehtaalla. Hapottimen hallinta tapahtuu paalaimen käyttölaitteelta, hapotin mm. käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti sekä säätää hapon määrän. Happo sumutetaan suoraan paalikammioon.

Paalivaaka!

Lisävarusteena saatava paalivaaka punnitsee jokaisen paalin ja tallentaa painot muistipaikoille. Paalivaaka opettaa reaaliajassa oikeaa ajotekniikkaa, tavoitehan on aina mahdollisimman tiivis ja raskas paali.

Voit lopettaa arvelun oikeasta ajonopeudesta, testaa ja näet heti tuloksen. Hapon määrän optimointi on myös helppoa.

Muovisidonta!

Muovisidonta on nyt saatavissa molempiin malleihin. Suomen ensimmäiset ACC PulseM paalainkäärimet toimitettiin kaudelle 2010.  Sidonta toimii kaikissa olosuhteissa luotettavasti. Muovisidonta parantaa rehun laatua ja vähentää merkittävästi kustannuksia.

Testiemme mukaan käärintäkerroksia voidaan vähentää rehunlaadun pysyessä silti huipputasolla. Tiivis kolminkertainen muovi ei luista kuten verkko, vaan kiristää paalin halkaisijaa pienemmäksi. Tällöin paalin pintarehu pysyy ilmattomana ja laatu erinomaisena.

Oheisessa esitteessä on kustannuslaskelmia.

Sidontamuovin valmistaja: Baletite

Kuvagalleria

Esitteet ja videot