Midiyhdistelmäpaalaimet

AGRONIC MIDIFIX II YHDISTELMÄPAALAIMET

Tuorerehun, esikuivatun heinän ja kuivikkeiden tehokkaaseen pyöröpaalaukseen.

Paalien leveys on 85 cm, halkaisija 90 cm ja tilavuus 550 litraa, joten niitä on helppo pyöritellä käsin ja paalit sopivat kapeistakin ovista.

Koneissa on erittäin helppokäyttöinen käyttölaite ja käyttölaitteeseen integroitu laajakuva kameravalvonta.

Lisävarusteena on saatavissa mm. integroitu PDH-säilöntäainejärjestelmä.

Hankkimalla lisävarusteisen paalin kosteuden ja painon mittauksen, tiedät tarkalleen mitä paalasit ja kuinka paljon!

AGRONIC Midifix II

Midipaalain hevosen heinäntekoon

Yllättävän tehokas: leveä noukin, tehokas sulloja ja järeillä rullilla varustettu paalikammio. Laadukasta hevosen tai poron heinää lyhyelläkin poutajaksolla. Midipaalin tilavuus on n. 1/3 suuresta pyöröpaalista. Heinä tai rehu säilyy hyvänä pienemmälläkin kulutuksella. Paalikoko 85x 90cm, tilavuus n.550 litraa. Paalit sopivat kapeistakin ovista ja ovat pyöriteltävissä käsin. Helppokäyttöinen suomenkielinen käyttölaite, integroitu kamera ja paalinkääntäjä vakiona.

Agronic tarjoaa tukea

Me koulutamme

Uusien AGRONIC-yhdistelmäpaalainten ja -lietevaunujen hintaan kuuluu Suomessa henkilökohtainen käyttäjäkoulutus, jossa koneella mennään pellolle asti.

Koulutamme myös laskutustyönä kaikki käytetyt AGRONIC-tuotteet.

Varmat varaosat

Kun hankit AGRONIC-tuotteen, voit olla varma varaosa- ja huoltopalveluista. Varaosavarasto on tehtaallamme Haapavedellä. Aikaa vieviä ja kalliita tilauksia ulkomailta ei tarvita, vaan osat saat hyllystämme samana päivänä, oli sitten viikonloppu tai vaikka juhannus

Asiantuntija auttaa

Koska nykyajan koneet ovat pitkälle automatisoituja, mahdollisessa ongelmatilanteessa välitön huoltoavun saaminen on tärkeää. Koskipa asia sitten käytännön neuvoja tai käyttövinkkejä, Agronic Oy:llä on asiasta viimeisin tieto – kaikki vain soiton päässä.

Huolto yllättävän lähellä

Tehtaalla on oma korjaamo, ammattitaitoiset huoltomiehet sekä asianmukaisesti varustetut huoltoautot. Teemme myös etukäteen sovittuja huoltokierroksia asiakkaiden luona ja kun huolto tilataan hyvissä ajoin, tietää se todennäköisesti selvää säästöä matkakuluissa.

24/7 sesonkipäivystys

Sesonkiaikana, toukokuun alusta syyskuun loppuun, apua löytyy välittömästi vuorokauden ympäri
Tehtaan päivystyspuhelimesta voit kysyä neuvoa pulmatilanteissa, sopia varaosien noudosta tai lähettämisestä sekä tilata huoltomiehen.

Takuu

AGRONIC-tuotteilla on 12 kk:n takuu myös urakoinnissa.

Esitteet

Haluatko Agronic koneen tai varaosan?

Konevalikoimamme ja siihen liittyvät vara- ja lisätarvikkeet jäälleenmyy Hankkija

Myymme varaosia, hapottimia, lietepumppuja, vetoletkumultaimia,  Keltec-paalileikkureita, rehunjakovaunuja, MP 2000, Midi ja MR- paalaimia myös suoraan tehtaalta.  Kysy tarjous myynnistämme: 

Mauri Autio
Toimitusjohtaja, Myynti
Sähköpostimauri.autio@agronic.fi
Puh040 584 7301

Jaakko Kivelä
Myyntipäällikkö
Sähköpostijaakko.kivela@agronic.fi
Puh044 4017 888