Agronic Oy

logo ja kuvio

Agronic Oy on perustettu Haapavedelle 1993, 25 vuotta sitten!

 

Hyvät kumppanit arvokkaita

Olemme toimineet myynti- ja markkinointiyhteistyössä Hankkijan kanssa alusta asti.

Työllistämme tällä hetkellä noin 50 työntekijää. Tuotannosta menee vientiin noin puolet.  Henkilökunnan vaihtuvuus on erittäin alhainen, mikä kertoo omaa kieltään toimintakulttuurista.

Laserleikkeet, putkien taivutukset ja valtaosa koneistuksista hankitaan lähialueen kumppaneilta.

 

Käytännön kokemus tärkeää

Suunnitteluun ja tuotantoon on löytynyt osaavaa ja työhönsä sitoutunutta väkeä. Vahva käytännön kokemus niin maatalouskoneiden käytöstä kuin niiden valmistuksesta antaa hyvän pohjan.

Omassa 4 800 neliön tehtaassa suoritetaan mm. särmäys, hitsaus, maalaus ja tuotteiden loppukokoonpano.

 

Koneita urakointiin ja tehokkaille maatiloille

Vuonna 1994 esiteltiin automaattinen paalinkäärin, sen saattoi kytkeä junaksi mihin tahansa pyöröpaalaimeen. Vuonna 1999 aloimme kehittämään yhdistelmäpaalainta yhteistyössä norjalaisen Orkelin kanssa. Tänä päivänä yhdistelmäpaalaimia tehdään useamman valmistajan kanssa yhteistyössä. Nurmikoneissa ohjelmaamme kuuluu myös innovatiivisia karhottimia.

Lietevaunut ja niiden perään tulevat kiekkomultaimet tuotiin markkinoille vuosituhannen alussa.  

Vetoletkulevittimet ovat uusi tuote. Ratkaisu perustuu Agronic veitsimultaimeen ja eroaa kilpailijoista mm. siinä, että levittimen ja traktorin välistä nouseva kääntyvä teleskooppipuomi vähentää vääntöjä ja estää letkun traktorin alle jäämisen päisteissä.

  

Avointa yhteispeliä

Yhteistyö on tärkeää koneita kehitettäessä. Kaikkea ei kannata yrittää keksiä ja tehdä itse, sillä maailmalta löytyy osaamista.

Perusperiaatteemme on kotimainen valmistus kansainvälisestä yhteistyöstä huolimatta. Kotimainen ja länsimainen laatu kantavat pisimpään. 

Vahvuutemme on aina ollut käyttökoulutus, varaosat ja huolto. Meillä on sesonkiajan päivystys, kaikki varaosat ja huoltoneuvonnan saa meiltä. Niitä ei tarvitse tilailla mistään kauempaa.

 

Sertifioitua laadun tekemistä

Yrityksellämme on ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

 

Ympäristöpolitiikka

Päätavoitteena on oman toiminnan kehittäminen sekä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyyden takaaminen. Agronic Oy:n johtoryhmä sitoutuu ympäristöjärjestelmään luomalla tälle edellytykset ja resurssit kaikissa toiminta- ja valmistusvaiheissa. Laatupäällikkö vastaa siitä, että johtoryhmällä on tarvittava materiaali ympäristöjärjestelmän säännöllisiä katselmuksia varten. Henkilöstö on velvollinen noudattamaan yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja hyvän ympäristönsuojelullisen toiminnan ylläpitämiseksi ja toteuttamiseksi. Agronic Oy:lla tietoisuutta ympäristövaikutuksista ja sitoutumista ympäristöasioihin pyritään lisäämään mm: koulutuksella ja avoimella tiedottamisella. Toiminnassaan Agronic Oy sitoutuu seuraamaan ja noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja määräyksiä sekä jatkuvasti parantamaan toimintaansa ehkäisten ja minimoiden ympäristö haittoja.

  

Asiakassuhteemme ja kiinnostuksemme Sinuun ei lopu uuden tuotteen ostotapahtumaan, vaan palvelemme Sinua mielellämme kaikissa tuotteeseen liittyvissä asioissa!

 

ISO9001 numerollaISO14001 numerolla