Hapottimet

PDH säilöntäainejärjestelmät

Tietoa

KAKSI MALLIA

PDH-10, maksimituotto 10 l/min ja PDH-20, maksimituotto 20 l/min.

PDH-10 on tarkoitettu paalaimiin ja noukinvaunuihin. PDH-20:n tuotto riittää myös tehokkaimpiin ajosilppureihin.

Käynnistys-/pysäytyskäsky voidaan ottaa esim. noukkimen asennosta tai suoraan korjuukoneen 12 V:n ulostulosta.

Valvoo ja säätää virtausta automaattisesti eikä happosäiliön nestepinnan korkeus vaikuta annosteluun. Määrä säädetään suoraan käyttölaitteelta. Näyttö on selkeä l/minuutissa.

Hälytysjärjestelmä ilmoittaa, mikäli järjestelmä ei pysty toimittamaan tilattua säilöntäainemäärää. Syynä voi olla virranpuute, ilmavuoto, tukkeutunut suodatin tai suutin.

NÄYTÖLLÄ JA MUISTEILLA VARUSTETTU KÄYTTÖLAITE

Yleissarjassa on vakiovarusteena kierrettävällä määränsäätönupilla varustettu käyttölaite. Lisävarusteena on saatavissa näytöllinen käyttölaite. Tässä käyttölaitteessa on trippimittaritoiminto, nimettäviä laskurimuistipaikkoja 8 kpl sekä ohjelmoitava siirtopumppaustoiminto. Siirtopumppaustoiminnolla pumppu kytkeytyy suurimmalle nopeudelle ja pumppaa halutun määrän nestettä ja pysähtyy automaattisesti tämän jälkeen.

S-CONTROL, -AUTOMATIIKKAA MIHIN TAHANSA KORJUUKONEESEEN

S-control sisältää kolme anturisisääntuloa.  Näiden avulla PDH- järjestelmään saadaan lisättyä sopivasti älyä. Pumppaus pysähtyy esim. noukkimen ollessa ylhäällä sekä sidonnan ja paalikammion avauksen aikana. LCD-käyttölaite laskee litrat/paali tai/kuorma. Koneessa on myös AGRONIC- yhdistelmäpaalaimista tuttu automaattinen, keskiarvoon perustuva annostelu. Asetuksista valitaan haluttu litramäärä/paali ja pumppu säätyy olosuhteiden mukaan automaattisesti ja annostelee paaliin tai kuormaan halutun litramäärän. Säilöntäaineen kulutus tallentuu muistipaikoille.

KÄYTTÖ AGRONIC-YHDISTELMÄPAALAINTEN KANSSA

Hallinta tapahtuu suoraan paalaimen ohjaimesta. Tällöin säilöntäainetta annostellaan vaihtoehtoisesti joko litraa/minuutti tai litraa/paali. Kun käytössä on litraa/paali -toiminto, automatiikka säätää määrää edellisten paalien keskiarvon mukaisesti. Säilöntäaineen kulutus näkyy näytössä ja kulutettu määrä tallentuu käytössä olevalle muistipaikalle. (käytössä alkaen vm. 2008 ACC ja 1302RR vm. 2009). Vanhemmissa koneissa hallinta hoidetaan PDH:n käyttölaitteella. Paalain ohjaa automaattisesti pumpun käynnistymistä ja pysäyttämistä.

SIIRTOPUMPPAUS KYTKETTYNÄ AGRONIC-YHDISTELMÄPAALAIMIIN

Siirrettävä nestemäärä voidaan ohjelmoida ennakkoon paalaimen käyttölaitteelle ja kun määrä on pumpattu, pysähtyy pumppaaminen automaattisesti – kätevää esim. pumpattaessa suuremmasta säiliöstä pienempään.

SUUTINTANKOJA ERI KORJUUKONEILLE

AGRONIC- paalaimissa säilöntäaine suihkutetaan suoraan paalikammioon. Yleiskäyttöön on saatavilla haponkestävästä teräksestä valmistettuja viuhkasuutintankoja ja niihin erikokoisia suuttimia.

TOIMITUSSISÄLTÖ

Yleissarjan toimitukseen kuuluvat pikakiinnitteinen pumppuyksikkö, potentiometrillä varustettu käyttölaite, paineletku, pikaliittimet, imuletku, suodattimellinen ja korkillinen pulloletku 200 l:n tynnyriin, toinen imusuodatin ja sähkökaapelit.

PULLOTELINEET

Valmistamme 2 x 200 l telineitä etunostolaitteeseen ja etukuormaimeen. Lisäksi valmistamme telineitä AGRONIC- paalaimiin.

Kuvagalleria

Esitteet