Karhottimet

  • WR500

Karhottimet

Tietoa

AGRONIC WR 500 -ETUKARHOTIN

AGRONIC WR500 -etukarhotin sopii suoraan etunostolaitteeseen tai soviteosin etukuormaimeen. Kytkentä on kelluva ja karhotin toimii omien tukipyöriensä varassa. Karhottimella voidaan yhdistää kaksi karhetta tai sillä voidaan karhottaa pöyhityltä pellolta. Sitä voidaan käyttää myös yhtä aikaa korjuukoneen kanssa. Työleveys on hydraulisesti säädettävä, ja roottoreilla on hydraulinen veto. Työ- ja kuljetusasentoon saattaminen eivät vaadi ohjaamosta poistumista.

Uutuus Agronic WR600 Evo, eteen ja taakse

Agronic WR 600 evo on työleveydeltään suurempi, roottorit ovat suuremmat ja piikkejä on kaksinkertainen määrä verrattuna Agronic WR 500. Joten myös ajonopeus ja näin työteho ovat suurempia. Runko rakentuu kolmesta osasta, jokaisessa osassa on omat tukipyörät. Kelluvan kiinnityksen ansiosta roottorit pääsevät itsenäisesti myötäilemään pellon pintaa.

Uudistettu siipien ohjaushydrauliikka, jossa vakiona sähköisesti hallittava roottorien erillisohjaus. Siipien nosto ja työleveyden säätö ovat nyt jaettu omille venttiileilleen, jolloin koneen käyttö on täsmällisempää. Lisäksi erillisohjaus mahdollistaa roottorien siirtämisen sivusuunnassa ajon aikana, joten karhe muodostuu esim. pellon reunassa, mutkissa tai päisteissä halutulle suunnalle.

Ohjausasentoja on kolme: vasen, oikea, tai molemmat roottorit yhtä aikaa. Niittomurskaimen työleveyden on hyvä olla alle 4 metriä ja tällöin sen karheen leveys alle 1.2 metriä. WR600 tulee etukuormainkäytössä lähelle traktoria. Lisäksi se toimii sovittein myös traktorin takana kolmipistekiinnitteisenä tehokkaana karhottimena. Samassa koneessa voi olla sovitteet molempiin suuntiin.

Uutuus WR700, eteen ja taakse

WR 700 mallissa on muista malleista poiketen roottoreiden sisäpuolella kolme tukipyörää/ roottori. Kelluvan kiinnityksen ansiosta roottorit pääsevät itsenäisesti myötäilemään pellon pintaa. Näillä pyörillä on helppokäyttöinen portaaton korkeudensäätö. Runko rakentuu kolmesta osasta, keskiosalla on kolme tukipyörää.

Niittomurskaimen työleveyden on hyvä olla alle 4,5 metriä ja tällöin sen karheen leveyden alle 1.2 metriä. WR700 tulee etukuormainkäytössä mahdollisimman lähelle traktoria. Lisäksi se toimii sovittein myös traktorin takana 3- pistekiinnitteisenä tehokkaana karhottimena. Samassa koneessa voi olla sovitteet molempiin suuntiin.

On huomioitva, että WR 700 massa on 1100 kg joten se ei sovi kaikille traktoreille ja kaikkiin etukuormaimiin. Etu- tai takanostolaite on tällöin varmempi valinta.

Vakiona sähköisesti hallittava roottorien erillisohjaus. Siipien nosto ja työleveyden säätö ovat jaettu omille venttiileilleen, jolloin koneen käyttö on täsmällistä. Lisäksi erillisohjaus mahdollistaa roottorien siirtämisen sivusuunnassa ajon aikana, joten karhe muodostuu esim. pellon reunassa, mutkissa tai päisteissä halutulle suunnalle. Ohjausasentoja on kolme: vasen, oikea, tai molemmat roottorit yhtä aikaa.

Kuvagalleria

WR 500 karhotin

WR 600 karhotin

WR 700 karhotin

Esitteet

Videot