Karhottimet

  • WR500

Karhottimet

Tietoa

AGRONIC WR 500 -etukarhotin

AGRONIC WR500 -etukarhotin sopii suoraan etunostolaitteeseen tai soviteosin etukuormaimeen. Kytkentä on kelluva ja karhotin toimii omien tukipyöriensä varassa. Karhottimella voidaan yhdistää kaksi karhetta tai sillä voidaan karhottaa pöyhityltä pellolta. Sitä voidaan käyttää myös yhtä aikaa korjuukoneen kanssa. Työleveys on hydraulisesti säädettävä, ja roottoreilla on hydraulinen veto. Työ- ja kuljetusasentoon saattaminen eivät vaadi ohjaamosta poistumista.

AGRONIC WR 600 -etu-/takakarhotin

AGRONIC WR600 -karhottimet sopivat etunostolaitteeseen tai soviteosin etukuormaimeen. Kytkentä on kelluva ja karhotin toimii omien tukipyöriensä varassa.

AGRONIC WR600-karhotin voidaan kytkeä myös traktorin taakse. Karhotin on tarkoitettu kahden karheen yhdistämiseen. Se sopii myös pöyhityn heinän karhottamiseen ja sitä voidaan käyttää yhtä aikaa korjuukoneen kanssa. Työleveys on hydraulisesti säädettävä, ja roottoreilla on hydraulinen veto. Työ- ja kuljetusasentoon saattaminen eivät vaadi ohjaamosta poistumista.

AGRONIC WRT 900 -hinattava karhotin

Uusi AGRONIC WRT 900 on suuritehoinen, hinattava karhotin, jonka työteho on omaa luokkaansa perinteisiin karhottimiin verrattuna. Testiemme mukaan ajonopeus voi olla jopa 50 % entistä suurempi, mutta työnjälki on silti täydellistä.

Hydraulinen voimansiirto on toteutettu suoravetoisilla moottoreilla eikä siinä ole kuluvia ja huoltoa vaativia piikkien käyttökoneistoja. Jos piikki katkeaa, se ei vahingoita korjuukoneita eikä ruokintalaitteita.

Jo AGRONIC WR 500 -karhottimessa erinomaisiksi todetut polyamidipiikit siirtävät heinän siististi piikkien päällä ilmavaan ja hyvämuotoiseen karheeseen.

Työleveys on 9,55 metriä, joten WRT 900 karhottaa kolme 4 metrin niittomurskaimen karhetta yhdeksi.

PRO-paketilla koneeseen saadaan lisää ominaisuuksia: rapuohjaus, lohkojen hallinta, oikea/vasen erikseen tai molemmat yhtä aikaa, karhonpaininrulla, lokasuojat ja hydraulinen kuljetuslukitus.

Kuvagalleria

WR 500 karhotin

WR 600 karhotin

WRT 900 karhotin

Esitteet

Videot