Paalinkäärimet

Paalinkäärimet

Tietoa

AGRONIC-paalinkäärimiä on kaksi mallia. 1022-paalinkäärimen paalikoko on rajoitettu halkaisijaltaan 140 cm:iin. Suurille paaleille on saatavissa uudistettu 1025-paalinkäärin, jossa mm. nostimen nostovoimaa on lisätty. 1025 pystyy käsittelemään vaivattomasti kahta halkaisijaltaan 155 cm:n paalia.

SEKÄ TRAKTORIN ETTÄ PAALAIMEN PERÄÄN

AGRONIC-käärimet sopivat ilman muutoksia traktorin tai paalaimen perään. Käärin on irrotettavissa paalaimesta parissa minuutissa ja kiinnitettävissä traktoriin sellaisenaan.

AUTOMATIIKKA VALVOO

Mikroprosessoriohjaus huolehtii kuljettajan puolesta rutiineista. Esim. muovin loputtua kone pysähtyy ja ilmoittaa muovin loppumisesta. Kun muovia on lisätty, käärintä jatkuu siitä missä oltiin. Traktorin ohjaamossa sijaitseva käyttölaite kertoo kuljettajalle koko ajan koneen toimintavaiheet. Käärimissä on täysin automaattinen kahden paalin hallinta.

YLIVOIMAISET OMINAISUUDET

Telipyörästö, käärintävarren ripustus kaksoisrunkoon sekä matala painopiste mahdollistavat suuren ajonopeuden. Paalinkäsittelyaika vain noin 40 sekuntia. Käärimessä voidaan kuljettaa kaksi paalia ja se sopii ilman muutoksia sekä paalaimen, että traktorin perään. Vakiona suuret 26 × 12.00-12 -renkaat, ja pintapaine on vain noin 0,8 kg/cm2.

VARUSTEET

vakiona 750/500 mm:n muovinkiristimet, telipyörästö, hydraulinen aisan ohjaus, muovirullatelineet, valot, lokasuojat.

lisävarusteet: paalinkääntäjä

Kuvagalleria

Esitteet

Videot