Yhdistelmäpaalaimet lyhyille materiaaleille

AGRONIC Multibaler 820, 1220 ja XL yhdistelmäpaalaimet

Tietoa

AGRONIC MULTIBALER 820 JA 1220

AGRONIC Multibaler 820 ja 1220 –paalaimet sopivat mm. maissin, kutterinpurun. appeen, ja turpeen paalaukseen.

Multibaler 820 –paalien koot ovat leveydeltään 85 cm ja halkaisijaltaan 80-90 cm, paalien painot, paalattavasta materiaalista riippuen välillä 250 -450 kg.

Multibaler 1220 tekee suuremman paalin, jonka leveys on 100 cm ja halkaisija 100 -120 cm, paalien painot, paalattavasta materiaalista riippuen välillä 600 – 1000 kg.

Paalit sidotaan verkolla tai sidontamuovilla. Paalit voidaan myös kääriä muoviin, säänsuojan ja säilyvyyden varmistamiseksi.

AGRONIC MULTIBALER XL – SUURIN JA TEHOKKAIN PAALAIMEMME PAIKALLIS- JA MOBIILIKÄYTTÖÖN!

Knoll B.V. Hollannista esittelee yhdessä Haapavetisen Agronic Oy: n kanssa uuden Multibaler XL mallin.

Agronic Oy vastaa paalainten jakelusta Skandinavian, Baltian ja Venäjänkielisten maiden sekä Korean markkinoilla omalla tuotenimellään AGRONIC. Knoll B.V. vastaa jakelusta muualle maailmaan tuotenimellä KNOLL.

Uusia innovaatioita, perustuen testattuun ja koeteltuun tekniikkaan.

AGRONIC MultiBaleria on valmistettu ja myyty jo vuodesta 2009. Koneet erottuvat kilpailijoista esimerkiksi toimintatapansa ja yksinkertaisen käyttöönottonsa ansiosta. Agronic Multibaleria voidaan ilman muutoksia käyttää paikalliskäytössä sekä hinattavana mobiilikäytössä. Tämä lisää koneiden käyttöastetta, tehokkuutta sekä monipuolisuutta.

Kehittäessämme AGRONIC MultiBaler XL:n, palasimme piirustuspöydän ääreen ja suunnittelimme täysin uuden koneen luotettavaksi osoitetun konseptimme pohjalta.

MultiBaler XL on kone ammattilaiselle, maatalouteen ja teollisuuteen.

Koneen toiminta on helposti säädettävissä erilaisille paalattaville materiaaleille sopivaksi.

Pienempiin AGRONIC MultiBaler 820/1220-malleihin verrattuna MultiBaler XL: n paalikammion konsepti on täysin erilainen. Koneen sydän, paalikammio, on kehitetty vuosien kokemuksella teollisuuskäytössä. Paalikammio on tehty kulutusta kestävistä materiaaleista kovaan käyttöön. Tämä takaa koneen luotettavan toiminnan ja pitkän iän.

MultiBaler XL: n paalien koko on: halkaisija säädettävä 100-115 cm. ja leveys 120 cm. Paalattavan materiaalin mukaan paalit painavat 500–1350 kg.

Mobiili- tai paikalliskäyttö, kapasiteettia riittää!

AGRONIC MultiBaler XL on monitoiminen kone. Paikalliskäytön lisäksi mahdollisuus paalata liikkuvana pellolla olivat tärkeitä näkökohtia tämän uuden mallin kehittämisessä.

MultiBaler XL:ää voidaan käyttää aina helposti halutulla tavalla. Tämän ansiosta työvoimaa säästyy ja tehokkuus kasvaa. Uskomme MultiBalerien mobiilikäytön lisääntymiseen kaikkialla maailmassa.

Tarkkuussilputun tuorerehun paalaaminen kiinnostaa ja se on yleistymässä. AGRONIC MultiBaler XL on kehitetty mm. tätä käyttöä varten, mobiilisti tai paikallaan.

Kone on varustettua AGRONIC-käärintäjärjestelmällä, joka on varustettu aivan uudentyyppisellä käärintäpöydällä. Tämä hydraulisesti liikkuva käärintäpöytä kuormaa paalin luotettavasti ja hellävaraisesti myös mäkisillä pelloilla.

Multibaler XL on varustettavissa sivukuljettimella. Esimerkiksi apevaunulla valmistetut rehuseokset voidaan tyhjentää suoraan kuljettimelle ja sitä kautta automaattisesti paalausprosessiin.

Rimote®

Koneen tiedot milloin ja missä vain niitä tarvitset! Rimote® on ratkaisu, joka välittää koneen omistajille ja käyttäjille tiedot koneen suorituskyvystä.

Rimote® on vakiona AGRONIC MultiBaler XL -laitteessa yhdessä siihen liittyvän datatilauksen kanssa 5 vuoden ajan.

Mobiilidatan kautta järjestelmä on käytettävissä milloin tahansa ja missä tahansa. Käytämme tätä järjestelmää myös päivitysten tekoon, jälleenmyyjäsi voi kirjautua sisään laitteeseen huoltoa varten.

Tämä maksimoi koneen suorituskyvyn soveltamalla älykästä huoltoa ja huoltosuunnittelua. Pienennämme myös seisokkeja käyttämällä diagnostiikkatukea päätöksentekoon ja ennaltaehkäisevään ylläpitoon.

Täydellinen kone kaikkiin olosuhteisiin, tarpeittesi mukaan varusteltuna!

AGRONIC MultiBaler -laitteita käytetään nyt yli 45 maassa ympäri maailmaa. Jokaisella käyttäjällä on omien tarpeiden mukaan varustettu kone.  MultiBaler XL voidaan varustaa useilla lisävarusteilla.

Esim. punnitusjärjestelmällä punnitsee jokaisen paalin. Punnittu paino näkyy IQAN- käyttölaitteessa ja paali tallennetaan myös muistipaikkakohtaiseen lokikirjaan. Punnitusjärjestelmää voidaan laajentaa tarratulostimella.

MultiBaler XL: n on saatavana myös langaton kaukosäädin, jolla paali voidaan pudottaa sopivaan paikkaan painikkeen painalluksella ja työkierto voidaan myös keskeyttää.

Sivukuljettimia koneen täyttöön suoraan perävaunusta tai apevaunusta.

Kuvagalleria

Esitteet

Videot